راههای تقویت حافظه برای کنکوریها
طبق تحقیقات متخصصان تغذیه و طب سنتی برای تقویت حافظه راههای مختلفی وجود دارد که با به کارگیری آنها میتوان حافظه خود را تقویت کرد:
مویز حاوی مواد مفیدی است که اگر افراد ۲۱ عدد از این خشکبار را به مدت ۴۰ روز مصرف کنند حافظهشان تقویت خواهد شد؛ همچنین از دیگر مواد برای تقویت حافظه میتوان به بادام اشاره کرد، اگر ۱۴ عدد از این خشکبار به مدت ۴۰ روز مصرف شود به تقویت حافظه میانجامد، برای بهرهمندی از خواص بیشتر این خشکبار، آن را در مقداری آب جوش بیندازید تا پوستش کنده شود و پس از آن میل کنند
انجیر هم از دیگر مواد مفید برای تقویت حافظه است که کنکوریها میتوانند در طول روز از خواص آن بهره ببرند و حافظه خود را تقویت کنند، مصرف این خشکبار هیچ ضرری برای بدن ندارد و حتی به دلیل آنکه کنکوریها ساعتهای طولانی مینشینند و تحرک ندارند، ممکن است دچار یبوست شوند از این رو میتوانند از انجیر برای رفع یبوست خود استفاده کنند
پرهیز از مصرف خودسرانه کندر
برخی افراد برای تقویت حافظه خود موادی مانند کندر استفاده میکنند که کاری اشتباه است؛ کندر طبیعت گرم و خشکی دارد و افرادی که دچار سوء مزاج خشک مغز هستند نباید از این گیاه دارویی استفاده کنند، چرا که اگر مغز بیش از حد گرم باشد، مشکلاتی را برای فرد ایجاد خواهد کرد اما اگر مغز سرد باشد، مشکلی ندارد. اگر کسی دچار خشکی سر باشد با مصرف کندر وضعیت او بدتر خواهد شد از همین رو توصیه میشود به هیچ عنوان این گیاه را به طور خود سر مصرف نکنند چرا که ممکن است باعث کاهش حافظه شود و غلظت خون را زیاد کند. در کل باید گفت کندر گیاهی دارویی است و حتما نیاز است فرد پس از معاینه و در صورت نیاز از آن استفاده کند، در غیر این صورت مشکلات زیادی را به وجود خواهد آورد.
دقت داشته باشید که به غیر از مصرف خشکبار و مواد غذایی مناسب، از مهم ترین راههای تقویت حافظه مطالعه فراوان و همینطور مطالعه کتاب های غیر درسی و داستانهای هیجان انگیز، زمان های مختلف، انجام بازی های فکری و چالشی می باشد. در زمان های استراحت انجام بازی های فکری و چالشی میتوانند کارایی و تمرکز مغز و همچنین دقت شما را بالا ببرند.
حامی تحصیلی حامی شما از پایه تا کنکور
درباره این سایت